Svenska högtider

Svenska högtider har funnits i alla tider dom må kanske ha försvnunnit några som lucia som ej är i samma storlek som det var förut när alla unga var ut och festade tills ställena stängde.
Iallafall dom svenska högtiderna är bra unika för vi har en unik sprit kultur vi dömer men är ej bättre själva här i sverige.
Dock som Fredrik Lindström sa så är sverige det enda landet där du kan använda ursäkten "ursäkta jag var full"
Nu kommer kort sammanfattning av dom högtiderna som står närmsat till hands.

Ah,
Den härliga svenska traditionen om allmänt julbord i Sverige som blaemar vi Medelhavets ädla folk för att vara sliskiga , hur sliskig är inte vi här i det kalla Sverige?
Där dom hårt jobbande gruvarbetarna får en jul present av sin chef ett julbord då smäller dom genast på sig siden slipsen med jultomtar och kälkar medan frun tar på sig den där lite finare klänningen som hon skaffat.
Det är som ett utopi av Dressman vs billig hemslöjd lära, då kommer en sak till alla er mode bloggare där ute som säger att vi göra ett finare Sverige frågan till er tror ni att ni når ut till dessa personer eller dom redan frälsta, som läser eran blogg för dom är mode intresserad?

Nu var det inte det jag skulle gå in på för det var så att på detta öppna jul bord hörs sånger och någon som skriker " Hipp YAA" .

Så tänker jag fyfan vad sliskiga vissa är där orden stil och klass fallit ur deras ordbok.
Ena sidan ser man som kommer att gå hem och sätta på frugan på alla jävla sätt och vis medan han tänker på den där unga tjejen som hukade sig fram över kött bullarna.
Den andra sidan ser vi han som "råkar" bumpa in i damen fram för, för att få sig en liten tafs.
Medan deras barn sitter och väntar vid mat bordet och deras föräldrar blir allt fullare och kanske börjar spana lite för mycket på den 18 åriga tjejen.
Sen så ser man den 60-åriga gubben som gift sig med en 20-årig thailenska när han tog sin årliga tripp ner till Thailand och köpte något han ut talar "Göcci" kopia.
Svenska jul bordet i all sin ära och berömmelse så som vi gillar det är dock inte ett av dess fans tycker mer om stilfulla middagar än sånt där.

Ännu en sån här hög tid är nyår

När julfesterna avtar finns bara en tanke, nyårsfesten.

Där samlas en hel skara av personligheter.

Först har vi den sedvanliga barnfamiljen som kört upp sin helt fullproppade flexifuel till fjällen och skall fira in det nya året i sin vad dem tror kommer bli lugna och gemytliga fjällby.

De bokade en stuga med betäckningen, trivsam stuga i fjällmiljö nära skidbacke och resturang. Men väll på plats möts dem av deras granne som vars mål år att däcka innan 12 slaget och inte har en tanke på att frosta av frysen.

Grannen som tycken att sin jägerbandana han fick på fjolårets afterski är helball till sin tribal tattuering.

12 slaget börjar närma sig och det är nu personerna kommer fram ur sina gömmor.

Familjen tar tolvslaget i sin stuga då kl 11 slog det tanken "fan vad tomt de blev".

Grannarna lämnade stugan vi halv 11 för att hinna in till nattklubben och fira 12 slaget, eller förutom 1 snubbe som tyckte att golvet var jävligt skönt.

I fönstret man don glimta en liten filur i gås jacka med bakåtkammat hår på altanräcket ätandes sushi. Han tar det hela mañana och går inte till sitt ställe för än sina champagne flaskor hunnigt blivit kalla nog till att slinka ned i något grogg luders mun som tycker att han verkar jävligt ball med sin faders kreditkort.


Vid 12 slaget bryter självklart den sedvanliga bataljen ut mellan de så kallade bratsen och de muskulösa tribal snubbarna ut.

Ena tribal duden som nyss blivit utröstad i de senaste baren avsnitten måste stå upp för sin fame så han blir helt cheesed off och går bananas på en snubbe i rosa skjorta som är svinnöjd över sin magnum champagne. Tribal snubben bara rycker tag i den spinkiga braten och kastar honom 30 yards genom clubenoch avslutar sin manöver och ubrister med ordet "VICTORY"Hur kan vi tycka folk är sliskiga? Hur kan vi döma folk när vi beter oss så här??
Jag tycker Sverige är för jävla bra land, för här får folk bete sig så här, Det är inte i många andra kulturer folk kan göra så här.
Tänk om dom skulle ha såna här jul fester i "The Godbelt" i Amerika i för sig så är det mycket säkter där ock likande så det är riktigt dåligt men ändå skicka ditt en fest sugen 45 årig arbetare från Sverige och se hur det blir mix it up lite ba?
Hur skulle det se ut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0