Helgutvärdering? 1.1

343086-6


Vad kan man säga om denna helg? ja.. säger som tommy söderberg skulle sagt; "Säg så här" Började helt vanligt med en matbit i spegelbaren, förvisso en aningen skuren bernta sås men den satt ändå som handen i halsken. Stunden senare var det dags för utgång, J och G hade fått försprång och var redan på väg mot de kalla medans Sir M och K avnjöt en rödvinare.
Sekunden senare anlände även M och K mötandes av J och G sippandes på en "kallfaständåvarm", G som endast höll sig till en kall genom kvällens gång.

Ett par dart rundor och kalla senare hade klockan börjat ticka iväg. "Var är dom kalla?" som tidigare var kvällens fråga vände snabt om till "Vart ska vi?" Efter svar som var...... aa inte mkt helt enkelt vände matchen om och från underläge till överläge. Lite folk kikade in och "förfesten" var igång igen.
Efter lite allmänt kuriosa snack styrde följet senare ned mot stan där M och K snabbt hittade deras ställe; Jägerbaren.... eller vänta nu? Kvällens fråga styrde snabbt om. Var den så kallade Jägerbaren verkeligen en sådan? Denna fråga var verkeligen svår i vissas ögon, t.o.m.Bengt Magnusson hade ryckt på ögonbrynen för denna.

Ett par te klunkar senare stegar M och K förnöjda ut ur jäger baren som nu bytte namn till "afternoonteahangout. De möts av J och G som tar sig över pannan och skakar på huvudet.
Den så kallade Jägerbaren hade gått under falsk marknadsföring och var egenteligen en buss som försökte värva medlemmar till kyrkan, Kanske ett fall för Hasse Aro framför en halv sovandes GW?

Efter en snarare rundvandring genom en relativt melodisk stad slog sig sedan följet ned för en matbit bland odrägliga personer som strömmade in. Senare tog J och G en bulle hemmåt medans K och M drog tillbaka till "förfesten" som nu startades upp för efterfest. Nåra dartkast och välbehövliga salta pinnar senare så ryckte även M och K hemåt i en välprutad bulle.

343086-7
Halvsovande GW?
Fasnade häpnsndsväckande på Ms cell.

/K med följet i hälarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0