Valborg? Vad är det och hur blev det?

Vad är valborg egentligen vem kom på högtiden och vem kom på iden med en stor eld?
Var Sir Isaac Newton som satt ner i sin fina fåtölj och tog sig ett glass rött, så sken det upp för han lika klart som glödlampan hade gjorde när han kom på den, sedan så yttra nu har jag det nåt som vi kallar sista april och det har eldar och racketer. Det ska vara belägrat mellan studenten och nyår.
Vad in håller hans fenomen då?
I detta fenomen är de att små 14 åringar gå ut och dricker sig fulla på hembränt och förlorar oskulden bakom en buske vid elden.
Medan den coola killen i klassen kör moppe full och kraschar och hans polare spränger bort alla fingra med fyrverkerier.
Sedan är det några av dom som åker in på sjukhuset för dom har tappat syn av den dåliga spriten.

Seriöst vem kom på detta alltså helt sjukt alltså, det är ju en as bra ide även fast den har sina dåliga backsidor men vad har inte det? Ser man ut över de hela som ett öppet hav kan man ju säga att sista är en bra fest dag bra ursäkt för att festa och ha kul.

Vad hände igår då?
Dagen började med att spriten blev kirrad och det blev en absolut och en heavy  water aka Frank Andersson vodka coolt som fan sedan blev det 18 öl storpramen .
Sedan så vart förfest och grillning hos Empa vilka som var där var G, Empa , k & Sir M med en fin middag och bra samtal så ledde kvällen än mer mot festen.
Dock kan jag säga att förfesten var bland det bäst jag upplevt på mycket länge sjukt jävla roligt vare det och fan vad fulla vi blev och fan vad god maten blev bra jobbat sir m och Empa.
Och nej Sir M hade inte tagit med sig något rävrött från hans rävjakt tyvärr.

Sedan då vad hände då ....  ehh joo då åkte vi  till vejk som hade en riktigt bra fest med massa folk som jag inte ens visst vilka de var men det var roligt i alla fall och k kanske mer vilka det är nu.
Hos vejk vare kul dans spriten flödade så "de e bara roligt" kan man säga så vi får tack vejk stort för att han hade festen och att den vara så jävla bra.
 
Men för att summera och få fram summan av kardemumman så är detta en nödvändig helg för alla ett break från  alla sorger, bekymmer och besvär.
Och drick aldrig hembränt någon det är för jävligt farligt !

Ps.
Följe ska nu byta form lite då och då för blir en allround blogg eller ännu mer en parodi på sig själv och andra bloggar.
Vi ska börja med sånt som dagens person , dagens outfit hihihi och mycket mer. Stay tuned

Vem é han, Fan va stekig du e? eller?

Mvh
/

Följe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0