SJ!

Löpte till tåget idag och tog en sista minuten biljett till Sandviken för att komma till storstan och känna pulsen, 1st ungdomsbiljett, inge frågor bara betala..
Väl ombord slår jag min ned och tar det lungt, efter en stund kommer konduktören och ropar i sedvanlig stil "nya passagerare?". Jag tar upp min biljett och ger din till den rödklädde casinoliknande mannen, no big deal..

Efter ett tag utbrister mannen: "det här är sista minuten biljett upp till 25 år, kan jag få se någon sorts legitimation?"
Jag lyfter häpnad blicken och och frågar lite skattandes "seriöst?...jag har inte ens fyllt 18!" och tror då att han ska ge med sig.
Men kontuktören dropar nån viktig och seriös komentar och tvingar mig ta fram pass för att bevisa att jag är under 25. Efter lite skratt och komentarer om: "att jag ska på bolaget sen" för att lätta upp stämningen hos kontuktören som låtsats fnissa med på mina skämt mitt i sitt bestämda pokerfaceger jag lite lesst över mitt pass, efter att fått rest på mig och rotat runt bland grejorna.....ONÖDIGT!

Kan vissa bara sluta ta sitt jobb överseriöst, ser de ut som jag e typ 30 lr? NEJ!
Ena dagen ska man köpa en bira och måste visa leg för att man e 18, andra dagen för att bevisa att man inte e över 25?

Bolaget ligger ju i åldern mitt i mellan, borde funka!

/K

Kanye gör det igen

Vem skulle kunna tro att man kan toppa två höjdar låtar som Love Lockdown och Heartless? Men man ska aldrig säga aldrig lyssna nu på vad kanye har hittat på.............................................. 

Kanye West - RobocopKanye West - Coldest Wintermvh

G

Någon som missat youtube på svenska?

Skulle bara upplysa om att youtube finns på svenska nu också och du hittar det på www.youtube.se

Sedan ska jag tala om att sundsvall främsta blogg har återuppstått ingen mindre än "www.pirkt.blogg.se" är ju inte helt oväntat helt fantastiskt bra.

Intro trailern för youtube på svenska helt fantstiskt braIdag är det inte fredag

Ville bara upplysa om det!

Idag är det Fredag..

Ville bara upplysa om det!


/K

Vad gör kanye???

Först Love Lockdown sedan rykten om att hela skivan också skulle bli ner smitad av pesten audio tune som det blivit,ser mörkt ut för den där skivan nu.
Så hoppas man att de bara var ett rykten så kommer den riktiga Heartless releasen ut och den fick en att gråta en tår för hip hop.

Hat älska eller vad du nu än vill men bara så du vet den är bra jävla usel
Kanye West - Heartless

Golf..


K med en ultimat drive..

golf
Base harvar iväg bollen med sin gubbsving..


Sjukt jobbigt att gå och hämta bollen i hålet efter varje utslag..


Base leker i sandlådan, jävligt omoget!  vart tog "Vett och Etikett" vägen??


/Happy Gillmore

/Happy K

Bara bilder
Nu har de landat!

Vill ni höra sjuukt bra musik?

www.myspace.com/charlieswe

Verkligen här för att stanna, sveries nya duo!

/K

Bilder

Sveriges sämsta 2pac lookalike

J har dumpat mäklarbranschen och hustlar på som R&B sångare som nyss rånat godis butikK har blvit en fashion kid, driver för övrigt sitt eget fahsion label med mannen på den undre bildenK partner i "eco head"


Dagens fråga vart ska du på nyår? Beräknat antal svar på frågan 0

mvh
/
FöljetOasis

Skivan kommer ut 6 oktober i UK och 8 i sverige och den kommer heta "Dig Out Your Soul", Kan nog bli årets bästa icke hip hop skiva eller helt enkelt den bästa skivan i år totalt sett och den har även snyggaste album omslaget också!Smakprov från skivan

Bag It Up


Och The Shock Of The LightningMvh

G