Finn 1 fel!


Premiär..

Byter lite tema på bloggen och kör lite mer bildblogg istället. nån text kommer fortfarande slinka in men bara det att jag inte orkar sitta å skriva massa skit, nu tar jag å klubbar det beslutet själv!

/K

Schoool time..

..Skolstart vankas imorgon

/k

T.I.njut


mvh

G


He's back

He's back så vackert skulle alice copper pressentera detta för saken är den att K  har gjort någon ny jibb video/promo eller vad man ska kalla det, Helt enkelt tillback och han har fan inte xxxl men är ändå bättre än alla er som kommer från åre. kika in den här under för er ej  som sett den!


Kristoffer_Hedlf_.wmv


ps, Fett T.i. Låt eller hur den heter "Whatever you like"

Äntligen tillbaka efter lång väntan...

Entourage säsong 5 är snart här!

´

Saker och ting faller på plats

Imorgon vankas det utgång som de ses sig bör på en lördag,
Frågan blir/är vart hur och när.
För er ovetande så har k redan tjuvstart helgen två gånger i onsdags med x antal och öl och onykterhet och sedan en 9 rätters idag ett 8 pack och lite saltapinnar.

Men imorgon blir de fulltagligt stryk förhoppningsvis med några fler person vem vet?


Men sedan så nu till veckan kommer det komma en ny epok på bloggen som kommer ta upp lika mycket rum i blogg Sverige som Patrik Ekwalls ego i media Sverige


Nästa gång ni träffar K be han bjuda på ett sju pack om ni vågar

Mvh

FöljetFöljet tipsar

Sedan måste vi dela med oss av ett bloggtips kika in denna bloggen man saknar ord när man läser den, Pulitzer nästa?eller vem fan skojjar vi med, nobelpriset i litteratur måste ju vara nästa, horace lär redan ha hört av sig annars är det stor skandal i svenska akademin. Vi säger bara följande om den: "Så fantastisk bra".

http://legossip.bloggspace.se/Onsdag

Det är onsdag och gissa vem som ska dricka sig full?
Och hör och häpnas de e inte J!

Vem kan de vara?Asså va?

Vem svimmar i inchecknings könen?


Back on track..

Äntligen tillbaka i hemmaland! Sjukt skönt, dock var Larnaca airport en jävla mess. 1.5 tim försening och sjukt rörigt. Nu är det bara vänta 2 långa timmar på tåget kul med tidszoner? Nja.. / K & G

storartat

i'm sober

/J