Gatufesten

Vad ska man säga, minnet är inte fulltständigt är det första man kan anmärka och vad som hänt är högst oklart. En sak som är säker är att Håkan och The ark var det absolut bästa på hela gatufesten.
Det sjukaste måste dock nog ha varit när J bokade en resa till polen starkt gjort och M vill haka på när han fick höra det på Lördagen.

Lördagen var kricka verkligen ner men uppe på fest däckade kl19:30 i Nathalies lägenhet mitt i stan men med hjälp av basse så klarade han sig upp till Håkan och har bara ett minne från det framträdandet och det är "dom e uppe på taken, Alla e högt överstaden" fy fan vad starkt jobbat. J's minne från hela GF är ännu mer oklart han vet nog inte ens vart han varit och vilka han varit med helt jävla lost har han varit på ett sätt som bara han kan vara.
M har varit helt spårlöst försvunnen misstänks för att ha åkt för att tjuv jaga Räv eller träna upp tryffel hundra på ett godset på dom brittiska öarna dock så sågs han kl 03 vid ett langos stånd någonstans.
G Ja högst oklart vad som hänt men varit till mesta dels full så full men blev aldrig den som va fullast helt sanslöst dock är den samanlagd promille halten för oss alla nog hög men vem var den inte hög för?,Sämsta med festen var nog Telenätet eller vakterna till oscars tältet mellan dom två står det och väger,

Vem fan har världens varmaste hus ? K eller?Mvh /
FöljeKommentarer
Postat av: sebbe

skön helg!

2008-07-08 @ 12:36:16
URL: http://sebastianbackstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0